JØRGEN  LYSEMOSE 

       Start      Musikken    Festen    Foto   Demo     Kontakt/Pris    Links    CV 

Kontakt

Jørgen Lysemose

Gærdesmuttevej 9

DK-3660 Stenløse

tlf.     +45 47 12 01 07

e-mail.  jorgenlysemose@gmail.com

Pris

Prisen for et arrangement på Sjælland er kr. 700,- pr. time fra festen begynder, dog minimum kr. 3500,-

I priserne er indeholdt transport og evt. fotografering hvis dette ønskes. Efter festen får man således tilsendt en foto-CD.

For arrangementer udenfor Sjælland tillægges transport som aftales individuelt.

Musik er fritaget for moms i følge momslovens §13 stk.1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.

Valg af musiker

Alle kan kalde sig musiker, og som kunde får man ikke garanti for noget. Derfor er det altid en god ide at spørge om nogen kender nogen, der kan anbefale en musiker. Hvis det ikke giver resultat, leder man som regel på nettet eller i den lokale avis.  

På min hjemmeside har jeg tekst, billeder og demoer, men det er jo stadig ingen garanti for at jeg lever op til dine forventninger. For mig er anbefalinger altid den bedste reklame. Jeg foretrækker at blive valgt på baggrund af en anbefaling fra en, der har været til et arrangement, hvor jeg har spillet. 

Du er meget velkommen til at tage referencer på mig. Jeg foreslår at du fortæller om arrangementet, og jeg vil oplyse om tilsvarende arrangementer, jeg har spillet til for nyligt. Du kan så kontakte den pågældende lokalitet og bede om en vurdering af mig. Alternativt vil jeg kontakte værten og spørge om lov, til at du kontakter denne. Omvendt håber jeg også at kunne gøre brug af dig i en lignende situation.  

På denne måde håber jeg at du bliver mere tryg ved valg af musiker.

Lysemose - Copyright 2013 © - All rights reserved