jl7.jpg (45931 bytes)

       Start      Musikken    Festen    Foto   Demo     Kontakt    Links   

 

 

  Musikken   
  • Mere end 15 års erfaring som festmusiker
  • Optræder som solist på keyboard og sang.  Keyboardet er Yamaha Tyros, som p.t er topmodellen fra Yamaha, http://www.yamahapkclub.com/tyros/
  • Tryk på knappen Demo  og få et indtryk af lyden og bredden af musikken.
  • Har modtaget undervisning af konservatorieuddannet lærer i 6 år
  • Spiller efter noder og gehør og synger især under dansen
  • Spiller med alle 10 fingre og fodbaspedaler. Medlem af listen på www.fodbas.dk . Rytmebox´en  bruges især til dansen. 
  • Bredt repertoire med gammelt og nyt, pop, rock, klassisk, jazz, reggae, etc.
  • Musikken skræddersys ud fra dine ønsker. Hjælp mig til at forstå hvordan du ønsker musikerens rolle skal være til din fest, og jeg vil gøre mit til at efterkomme dette.
  • Er bosiddende i Stenløse og spiller på hele Sjælland.
  • Hvis det er et ønske, kan jeg medbringe et digitalkamera og tage billeder i pauserne. Under spisningen foreslår jeg at tage et billede pr. par og evt et gruppebillede. Efter festen vil De således modtage en CD, hvorfra der f.eks. kan laves papirbilleder. Jeg kan ikke erstatte en professionel fotograf, men kvaliteten af billederne er høj.   

Den musik jeg leverer, er ”live-musik”, dvs. det er ikke et forsøg på at kopiere originalerne, men min egen måder at fremføre musikken på og selvfølgelig tilpasset dit arrangement. Hvis jeg fornemmer at publikum er til lidt spas, forplanter det sig direkte igennem den måde jeg leverer musikken på, og er dermed med til at understøtte stemningen og dermed også hele festen. 

At være en succes som festmusiker handler meget om at have situationsfornemmelse. En festmusiker skal også være lidt af en multikunstner. For at illustrere dette beskrives nogle af de krav der stilles til en festmusiker:

 Under middagen:

At spille bryllups marchen, som det lyder i kirken. Musikeren er hele tiden på, og skal have ”en finger i jorden”, - er lydstyrken korrekt, - er musikvalget i de flestes smag, - er der delt sange rundt, - spille til sangene i et tempo og toneleje, hvor alle kan være med, - fornemme om der er stemning for ”Hurra-sange”, skålesange, - hvis gæsterne selv påbegynder en sang, skal musikeren kunne hoppe på osv. 

 Under dansen:

Kunne levere instrumentering og sang så det lyder som John Mogensen, Kim Larsen, Shu-Bi-Dua, Bamses Venner, Danseorkester, 60´er rock, Robbie Williams, Nik & Jay osv. Fornemme om der er stemning for selskabsdanse, så som Boogie Woogie, Limbo Rock, Lanciers osv.

Jeg leverer live musik på min måde uden brug af automatik, - kun rytmeboksen som især bruges til dansen. I dag bruger de fleste festmusikere (computer-musikere) midi-filer, hvilket er en direkte gengivelse af originalinstrumenteringen. Musikeren leverer derfor stort set kun sangen og nogle solostemmer. Resultatet er flot, og stort set som originalerne, men i mine øjne har det ikke så meget med en levende musiker at gøre. Jeg mener at der mangler dynamik, variation, personlighed og den ægte live-stemning. Valget er dit!

Jeg spiller for alle aldersgrupper til familiefester, firmaarrangementer osv. Der er mange måder at feste på. Nogle foretrækker en diskret hyggepianist, andre vil have en meget synlig festabe, og vil synge med, det meste af aftenen. De fleste foretrækker en musiker, som har dette spænd, men at han bevæger sig et sted i midten til festen. Derfor er det vigtigt at få information om arrangementet, og om hvilke forventninger du har til mig.   

Lysemose - Copyright 2013 © - All rights reserved

ateret d. 3/2 2004